Головна - Trade Films » Новини » Екстер'єрна протиударна плівка - 1.83 х 30 m

Екстер'єрна протиударна плівка - 1.83 х 30 m

POSTER Екстер'єрна протиударна плівка - 1.83 х 30 m

УДАРОСТІЙКА ПЛІВКА в форматі рулону 1.83м  - НОВИНКА В АСОРТИМЕНТІ КОМПАНІЇ "TRADE FILMS"

Захисні плівки «Safety» є чудовим захистом архітектурних вікон, використовують їх для обклеювання різних скляних поверхонь, у тому числі для скла автомобіля.

Нині в такий час – дуже популярна послуга, адже безпека кожного з нас на першому місці та про неї доводиться думати все частіше…

Це стосується не тільки будинків, але й офісів, банків, шкіл, дитячих садків. Саме вразливе місце кожної будівлі — це вікно, тому важливо надійно зміцнити крихке скло, встановивши на нього бронювальну плівку.

Основна мета такої плівки - запобігти розсипанню скла при ударі і захистити людей, що знаходяться в приміщенні, від травмування осколками.

Вся серія удароміцних плівок запобігає руйнуванню вікон, вітрин та інших скляних елементів будівель та споруд (офісної будівлі, квартири, приватного будинку та інше):

- камінням та цеглою;

- ударом ноги/кулака;

- відкритим полум'ям і т.д.

При зіткненні або ударі скла автомобіля - воно може розбитися, але уламки скла залишаться на плівці, це захистить від порізів на обличчі та поранень очей. Осколки скла залишаються на плівці і не перешкоджають роботі переднім та бічним подушкам безпеки.

Бронеплівка зберігає оптичну прозорість, тому рівень освітлення в приміщенні або всередині автомобіля після установки плівки не зміниться. Не жовтіє з часом.

На безпеці не варто економити, тим більше у наш складний час.

Потрібна консультація?

Детально розповімо про наші товари, проінформуємо про актуальні акції, розрахуємо вартість і підготуємо індивідуальну пропозицію!