Головна - Trade Films » Новини » SEMA Show 2022 - найбільше в світі автомобільне тюнінг-шоу!

SEMA Show 2022 - найбільше в світі автомобільне тюнінг-шоу!

POSTER SEMA Show 2022 - найбільше в світі автомобільне тюнінг-шоу!

SEMA Show - це найбільше в світі тюнінг-шоу, яке щорічно з 1967 року проводиться в Лас-Вегасі, штат Невада, США і проводиться SEMA – асоціацією, що об'єднує понад 7 тис.компаній, що продають спеціальне обладнання для автомобілів. Головний і наймасштабніший захід у світі в своїй області - SEMA Show являє собою велику демонстрацію нових продуктів, технологій і тенденцій розвитку.


У 2022 році - виставка SEMA пройде з 1 по 4 листопада 2022 року в конференц-центрі Лас-Вегаса, розташованому за адресою 3150 Paradise Road в Лас-Вегасі, штат Невада, 89109.


SEMA Show призначена тільки для фахівців і професіоналів, тобто вільного доступу на неї немає. Більше 100 тис. компаній, що працюють в автомобільній промисловості, з 100 різних країн стають її учасниками. Особливе місце тут, зрозуміло займають представники SEMA. Автомобілебудування і шиномонтаж, Тюнінг і дизайн, засоби по догляду за машинами, Фарби, лаки і різні оздоблювальні матеріали, електроніка і техніка безпеки – компанії з усіх цих галузей і стають щорічно учасниками SEMA Show. Крім експонентів на виставку прибуває близько 50 тис. потенційних покупців, які теж є фахівцями в даній області. Для SEMA проходить виставка є своєрідним підведенням підсумків роботи за рік, а також заходом, в рамках якого визначаються подальші шляхи розвитку галузі та проблеми, які потребують вирішення. Серед компаній, які щорічно беруть участь в SEMA Show найбільші автовиробники: Nissan, Toyota, Subaru, Ford, Chevrolet, Honda.

 

Виставка розділена на 12 тематичних відділів. Це: бізнес-сервіси, СТО, всесвітня виставка шин, виставка старих автомобілів, мобільна техніка і електроніка, тягачі та промислові транспортні засоби, автоспорт і performance-клас, запчастини, складові для рестайлінгу та аксесуари по догляду за авто, Інструменти та обладнання, вантажівки, кросовери і позашляховики, колеса та аксесуари.

           

 

Виставка проходить на величезній території - більш ніж два мільйони квадратних метрів. Це не тільки Las Vegas Convention Center, але і безліч павільйонів і відкритих майданчиків. Більше 100 тис. компаній представляють на цій території свою продукцію. Протягом чотирьох днів тут можна зустріти представників найвідоміших брендів у світі автомобільної промисловості, знаменитих спортсменів. На SEMA Show 2022 можна побачити нові моделі автомобілів – від цілком звичних до досить екзотичних моделей, помилуватися аерографією, ознайомитися з самим «навороченим» тюнінгом. При цьому багато дій над автомобілями експоненти готові представити глядачам в режимі онлайн, тобто тюнінг, аерографія, установка нового обладнання відбувається прямо на виставковому майданчику на очах у тих, хто прибув на шоу. Крім того, окремий сегмент виставки виділяється для старовинних автомобілів, тут же представлені технології в області їх реставрації. В рамках SEMA Show завжди відбувається безліч цікавих заходів та конкурсів. Однією з найцікавіших подій на шоу є конкурс, на який учасники заходу представляють «автомобілі майбутнього».

На минулорічному SEMA Show 2021 - преміальний бренд автомобільних плівок XPEL також брав участь, продемонструвавши новітні продукти та послуги.


. .

Потрібна консультація?

Детально розповімо про наші товари, проінформуємо про актуальні акції, розрахуємо вартість і підготуємо індивідуальну пропозицію!